Mam apetyt na... - opinie po "Kuchennych rewolucjach"
O tym, jak przebiegały "Kuchenne rewolucje" w Szczecinie pisaliśmy w materiale: Magda Gessler: "Pod przykrywką wrze i oby się nie spaliło". Postanowiliśmy sprawdzić, jak restauracja radzi sobie po programie. Czy właściciele wzięli sobie do serca słowa Magdy Gessler? Najlepiej świadczą o tym opinie o restauracji, które można znaleźć w internecie. Okazuje się, że największym problemem dla gości są ceny po "Kuchennych rewolucjach". Czytając opinie o Mam apetyt na... w Szczecinie można odnieść wrażenie, że goście chętnie przyznali by lepsze oceny restauracji, gdyby dania kosztowały mniej. Sami zobaczcie! Poniżej przytaczamy wybrane opinie o Mam apetyt na... (pisownia oryginalna):
- Niestety, ale nie polecamy. Ceny są bardzo bardzo wysokie jak za taką ilość jedzenia. Zupa była bez smaku, nie dało się jej zjeść. 18 zł za zupę, niedoprawiona jak w szpitalu, to chyba żart. Ćwiartka z kurczaka dobra z chrupiącą skórką, ale cena nie na polskie realia - Marta
- Smak taki jak u mojej świętej pamięci babci REWELACYJNY (...) - Anna
- Byłem, zjadłem, niestety za tą cenę, totalna porażka - Daniel
- Pyszne jedzenie! Uważam, że najlepsze domowe obiady jakie można zjeść w Szczecinie!!! - Tomasz
- Bylismy po rewolucjach. Z dan TVN zamowilismy tylko paprykarza na przystawke. Bardzo dobry - nigdy nie jedlismy tak dobrego. Mielismy ochote na inne dania ale 42zl za udko z kurczaka w barze z samoobsluga to przesada. To sie nie przyjmie. Pare osob sprobuje i nie wroci. Zamowilismy zupe i schabowego. Kotlet duzy, mocno rozbity, smaczny. Zupa, surowki i kompot tez spoko. Obsluga mila (...) - Piotr
- Pycha jedzonko i duże porcje. Wybraliśmy się z mężem po pracy, tuż przed zamknięciem. Baliśmy się starych odgrzewanych ziemniaków i starego mięsa ale wszystko było świeżo zrobione, a porcje duże, że nie daliśmy rady dojeść :) Surówki również niczego sobie, czuć, że nie są z gotowych masówek. Na pewno będę wracać w to miejsce - Paulina
Mam apetyt na... - menu Magdy Gessler
Podczas "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler bardzo chwaliła dania serwowane w Pod przykrywką. Zgodnie z tradycją programu, wprowadziła jednak do odświeżonej karty nowe potrawy według swojego przepisu. Co znalazło się w menu Magdy Gessler w Mam apetyt na...? Przebojem bistra jest nietypowy paprykarz bez ryżu. Co jeszcze można zjeść po "Kuchennych rewolucjach" w Szczecinie? Prezentujemy wybrane pozycje z menu wraz z cenami:
- paprykarz z dorszem, pieczoną papryką i pomidorem - 15 zł
- zupa pomidorowa z lanymi kluskami (wywar z kaczki, pieczone pomidory, kluski lane z koperkiem i serem długodojrzewającym, śmietana) - 18 zł
- ćwiartka z jajem (pieczona ćwiartka kurczaka po polsku z majerankiem, kopytka, terrina z wątróbki drobiowej z pietruszką, konfitowana morela, sałata na śmietanie) - 42 zł
- deser z kruchym ciastkiem - 17 zł